Xat

6 de febr. 2009

Comunicat sobre el "cas Messi"


La Federació de la Lliga Stop Coaches vol mostrar el seu malestar amb els successos que darrerament han commogut la lliga.


La paraula és tristor. No es pot descriure millor el que ha passat, que és el següent:
Ahir, durant el partit del Barça a l'Stop, el responsable de CE Glamour, Joan Serra, va fer una oferta enganyosa a l'equip Lolita's Team, representat en aquells moments al bar per Carles Ferrer, més conegut pel nom de Silu. Hi havia un ambient favorable al mercat, amb equips que escrivien ofertes en algun tovalló i cridaven xifres monetàries, en alguns casos, increïbles. Mentre tot això passava, Joan Serra va escriure en un tovalló de paper una oferta per messi de 100 (o 150, no ho recordo) cènt. €. La va passar al Silu, que en un primer moment la va rebutjar. L'oferta va augmentar fins als 250 cèntims d'euro. En cap moment el representant de Lolita's sabia que el que se li estava oferint pel jugador Messi, del FC Barcelona, eren cèntims d'euro. A més a més, Joan Serra va fer còmplices totes les persones que estaven al seu voltant, fent-los saber que Carles Ferrer "picaria". Després de consultar-ho amb el seu soci, Ramon Planas, Ferrer va acceptar la quantitat rubricant el contracte. El contracte, segons els testimonis que allà hi havia, deia clarament que la paraula cènt. (abreviació correcta de cèntims) estava escrita clarament. Un cop es va fer públic que era un engany, Carles Ferrer va destruïr el document fent-lo miques. Més tard, hi va haver moltes discussions sobre el tema. La Federació va citar tots els jugadors de la Lliga per avui, divendres 6 de febrer, després de l'assaig de Caramelles, al bar Stop. Hi haurà un jurat popular, coneixedor dels fets i format per persones alienes al tema, que haurà de decidir la validesa del contracte, i les sancions pertinents en cas que n'hi hagi.
La organització de la lliga lamenta profundament que s'intenti rebentar d'aquesta manera un joc amb el qual ens divertim tots molt, i que ens compliquem la vida d'aquesta manera tant estúpida.

La Federació de la lliga vol fer notar:
1. Joan Serra actuava de mala fe en intentar "enganyar" un contrincant.
2. El contracte era perfectament legal, tal com molts altres.
3. No es deixarà impune qui acabi guanyant el judici si es considera que ha tingut una mala conducta.